За лоши условия в детска градина сигнализират родители на деца от

...
За лоши условия в детска градина сигнализират родители на деца от
Коментари Харесай

Окаяно положение: Протече таванът на детска градина в Перник

За лоши условия в детска градина алармират родители на деца от Перник. Децата са преместени краткотрайно в общинския детски комплекс, тъй като постройката, в която е детската им градина е в ремонт. 

Кристина Симеонова-Андреева описа във фейсбук, че синът й Димитър се събудил влажен от следобедната си сънливост, тъй като таванът на помещението протекъл. Тя разгласява фотоси, на които се вижда плесен и мухъл, които съгласно нея не са от дъжда. По думите й дюшеците, на които спят децата, са от 2009 г. 

" Съпругът ми отиде да вземе детето от градината, при което е известен, че е протекъл таванът на помещението. Димитър се е събудил от дъжда, който го е намокрил. Казва, че е отворил очи, изплашил се е от дъжда и се е търкулнал от леглото ", споделя Кристина. 

" Санира се учебното заведение, където се намираха двете ни групи. Това наложи да ги преместим. Условията са положителни съгласно мен, само че природата ни изненада. Заваля пороен дъжд, стече се вода върху креватчето на въпросното детенце и децата бяха преместени в друго помещение. Това са краткотрайни условия, залата е най-слънчевата и просторна в целия дом ", сподели директорката на детската градина Даниела Захариева в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия. 

От детска градина " Миньорче " излязоха с позиция, в която пазят директорката и личния състав на учебното заведение. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР